top of page

Lost in Space



Egy olyan világban élünk, ahol a légszennyezettség nagy problémát kezdett el jelenteni. Bár az emberek nem veszik észre, vagy csak nem szeretnének tudomást venni róla, hogy a Föld épségét nagymértékben befolyásolja a naponta irgalmatlanul sok, felesleges szennyezés kibocsájtása, ami komoly következményekkel jár. A sorozatban az űr felfedezésének ürügyévé is ez a probléma vált.

A Resolute űrállomásról zseniális tudósokat küldenek az űrbe, hogy új bolygókat fedezzenek fel. A Robinson család tagjai; John (haditengerészeti kommandós), Maureen (mérnök), Judy (orvostanhallgató), Penny (diák és író) és Will (diák), a pusztulásban lévő Földet elhagyva elindulnak az új világba, az Alpha Centauriba, hogy egy jobb környezetben élhessenek. Ám út közben egy végzetes hiba folytán kényszerleszállást kell végrehajtaniuk egy idegen bolygón. A család tagjai később kiegészülnek a tudóstársaikkal és így már együtt vívnak élet-halál harcot a rájuk leselkedő veszélyekkel, és ha ez még nem lenne elég, később kiderül, hogy nem csak a környezeti tényezők fenyegetik a társaságot. Vajon sikerül túlélniük a lehetetlen helyzetek és végre eljutniuk az Új Világba? Erre sajnos a meglévő két évad még nem adott választ, de legalább lesz miért várnunk a következőt. Mindenkinek ajánlom, aki egy kalandos és izgalmas sorozatot keres, vagy csak egy kis kikapcsolódást akar délutánonként.

Meggyes Anna

[1] OTT platform: Az over-the-top vagy OTT tartalom a műsor szórás során széles sávú internet kapcsolat segítségével közzétett olyan mozgó képes és audió tartalmú összességét jelenti, amelyek egy műsor szolgáltatótól érkeznek a felhasználóhoz és amelyekre az internet szolgáltató nincs befolyással. (forrás: wikipédia)

fotó: James Gill

31 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page